Astronaut: Moon, Mars & Beyond

Не съм геймър, но това ме заинтригува. НАСА в гейм бизнеса... странно, но факт. Дано поне излезе нещо добро, за жалост не съм чул ни една от компаниите, която е призовала за изработка на самата игра.

Dnes.bg - статия за играта.

Националната аерокосмическа служба на САЩ (НАСА) обяви официално разработката на онлайн игра, предаде lenta.ru. Проектът под название Astronaut: Moon, Mars & Beyond е поверен на три студия: Virtual Heroes, Project Whitecard и Information in Place. Играта ще излезе през следващата година. Геймърите ще могат да изследват Космоса, като изпълняват и различни мисии. Освен това те ще могат да работят съвместно с другите потребители, за да облекчават задачата си. Достъпни ще бъдат както стандартни професии като инженер механик, така и необичайни като космически геолог.

С времето играчите ще могат да се научат да управляват различни видове техника и ще получат достъп до нова екипировка. От НАСА подчертават, че целта им е да създадат интересна игра, която да помогне на потребителите да получат полезна информация за усвояването на Космоса. В разработката ще участват не само учени, а както бивши, така и действащи астронавти. Освен това създателите на Astronaut ще могат да използват някои материали на NASA. Играта е ориентирана към ученици и студенти на възраст от 13 до 25 години и ще се разработва с помощта на Unreal Engine 3, разработен от Epic Games.

About ?????????? ????????

Уеб философ!
This entry was posted in Интересно and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *