Jump.bg на една година

Джъмп хостинг сълюшънс ООДJump.bg скоро навършва 1 година от стартирането си, точната дата е 17 февруари. Помня я сякаш беше вчера. По това време миналата година беше толкова натоварено, че с колегите сега се смеем, колко неадекватни бяхме. Подготовката и изграждането на структурата на фирмата отне около 4/5 месеца, които няма никога да забравя.

През това време създавахме, изчислявахме и оптимизирахме всеки един наш ход, всяка една наша стъпка, за да стигнем до тук;

 • Близо 1000 клиента. (Надявам се доволни)
 • Близо 6 000 сайта, които ползват нашите хостинг услуги.
 • Изработка на 1 голям проект и 3 по-малки. (Вижте тук - портфолио )
 • Много, много ценни колеги, приятели и партньори!

Тази година с екипа сме си поставили по-висока летва и се надявам да реализираме всичко от поставените задачи. Разбира се пожелавам си късмет и още много поводи за празнуване!

П.С. Очаквайте много атрактивни промоции и изненади по време на празника, които може да следите тук.

About ?????????? ????????

Уеб философ!
This entry was posted in Без категория and tagged , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Jump.bg на една година

 1. Честита годинка, дано има още по 100 такива

 2. Ехх и аз си спомням първите стъпки на Jump.bg Трудни, но вече 1 година след това смея да твърдя, че хвана едни добри позиции и поне аз като клиент на услугите за момента съм повече от доволен. Надявам се за в бъдеще фирмата да се развива все повече, да предлага на нас клиентите много и интересни отстъпки, от които да можем да се възползваме, не само като нови, но и като стари и лоялни клиенти.

  Естествено няма как да не ви пожелая тази година поне 5 пъти повече доволни клиенти

 3. Всичко започна като реших да си прасна личният сайт при Вас. Просто офертите за споделен хостинг ми харесаха най-много, а също така е хубаво да се пробва новият провайдър, защото на старите им знаем номерата А пък и кореспонденцията с А. Атанасов още преди да стана клиент много ме обнадежди!

  Вече малко по-малко от 8 месеца и мога да кажа, че съм супер доволен! Поддръжката е на доста добро ниво, а също така и доста по-бърза като реакция от тази на другите провайдъри, които съм пробвал в България.

  Даже сега в последно време обмислям няколко проекта, които да стартирам (само да се освободи малко време и да науча ООП както трябва), като най-вероятно те също ще бъдат разположени при вас.

  Така че – много успехи за напред, още по-изгодни оферти и още повече клиенти!

 4. Благодаря ви много за хубавите коментари! Ще се постарая да държим темпото и стандарта, които сме си изградили и за вбъдеще!

 5. Алекс,

  най-искрено ти пожелавам до следващия рожден ден на jump.bg да държите най-големия процент за предлагане на хостинг услуги у нас.

  От вас се изисква единствено да работите по начина по който го правите в момента.

  Хората от поддръжката ти са номер 1, нямам думи просто.

  Успех и от мен.

 6. При мене нещата започнаха, когато реших да си сменя хостинг провайдъра. Хвърлих се направо така да го кажем в дълбоките води, но останах не супер а много повече от супер изненадан от бързите отговори при възникнал проблем и намирането на решението за 5 минути.

  Пожелавам Ви още по много клиенти и винаги добри в това, което правите, защото го можете!

  Успех и всичко, което сте си поставили като цели тази година да се осъществи.

 7. Благодаря отново за хубавите думи!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *