Работа…

Отдавна не съм писал нещо, което не е свързано с работата ми, защо ли? Нямам отговор на този въпрос, но явно всичко друго е на заден план.  Този пост няма да е по-различен, защото съм изключително доволен от постигнатото в последните месеци. Като оставим на страна основната ни дейност в Jump.bg, направихме страхотен CMS, чрез който изграждаме изключително лесно и свободно всякакъв вид сайт от обяви (пример: 912.bg) до онлайн магазин (Пример: brabadoo.com, bugabond.com etc).

CMS-a е изключително гъвкав и адаптивен, способен да направи нуждите на най-критичния клиент реалност.

Разбира се от самия скрийншот няма как да разберете цялата гъвкавост и функционалност на CMS-а, но обещавам, че когато е изцяло готов за масово ползване, информацията ще бъде описана точно и ясно. Като допълнения към версията за онлайн магазина правим 4/5 темплейта които ще може да се сменят с 1 клик.

Забележка: Важно е да се отбележи, че ще се опитаме да интегрираме всички възможни плащания, които са на лице в България, а като интернационален за сега е заплануван само paypal.

About ?????????? ????????

Уеб философ!
This entry was posted in Работа and tagged , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Работа…

  1. А дали ще може да е достъпен от всички за масово ползване. Или евентуално продажба?

  2. Разбира се. В момента просто се работи по самата администрация, за да е по-удобна за масовия потребител. Целта е да се направи така, че да не е нужно да има хипер голям help пейдж към него и потребителя пак да не разбира какво точно от къде и как се прави.

  3. Звучи интересно! Ще го очаквам с нетърпение

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *